Competiţie de Catan

Librăria Okian din Braşov îşi deschide porţile, în data de 7 iulie, de la ora 12:00, pentru toţi cei care doresc să participe la un concurs inedit: „Navigatorii privesc prin okian”! Concursul le pune la încercare abilităţile celor pasionaţi de jocul Catan şi se desfăşoară în două etape:

în prima, participanţii sunt invitaţi să îşi demonstreze abilităţile în cadrul jocului Catan şi extensia jocului pentru 5 - 6 jucători iar în cea de-a doua etapă, 8 jucători vor folosi toate extensiile existente în acest moment pe piaţa românească.

Participarea la concurs se face în limita a 40 de locuri, prin înscriere la numărul de telefon 0728 728 315 sau adresa de email: florin.ifrim@okian.ro.

Catan este un joc de masă creat de Klaus Teuber și publicat pentru prima oară în 1995 în Germania. Jucătorii își asumă rolul de coloniști, fiecare încearcă să construiască și să dezvolte orașele lor în timp ce tranzacționează și acumulează resurse. Jucătorii sunt recompensați cu puncte odată cu dezvoltarea propriilor orașe. Primul care ajunge la un anumit număr de puncte este câștigătorul.