Festival de desene animate

Voluntarii Colors vă invită la prima ediție a Festivalului Internațional de Desene Animate, în Brașov, între 4-7 iulie. 19 țări, 6 sesiuni de vizionat desene animate, o sesiune de jocuri cu eroi din desene şi multă distracție pentru cei mici, dar și pentru cei mari!

Organizatorii au ales pentru eveniment desene animate reprezentative din țări precum Polonia, Spania, Turcia, Cehia, Franța, Belgia, Estonia, Letonia, Japonia, Elveția, Rusia, Scoția, USA, Ungaria, Australia, UK, Italia, Germania și România, vizionarea desenelor făcându-se între orele 10.00-13.00 și 15.00-18.00, la Centrul de Activitati Colors, din str. Mircea cel Bătrân nr. 4. Intrarea este liberă. În cadrul festivalului veți putea viziona totodată desene animate celebre, precum Lolek și Bolek, Mihaela, Willi Frog, Popeye sau Nu, pogodi!

Festivalul a fost organizat cu scopul de a promova multiculturalitatea, modalitățile nonformale de petrecere a timpului liber, valorile sociale, dar şi de a oferi celor mici o ocazie de a se familiariza cu alte limbi străine, întrucât desenele vor fi prezentate în formatul original, fără a fi dublate şi fără subtitrare.

Programul manifestării poate fi consultat aici!