Biletele CFR cumpărate online au reducere de 15%

Campania „Trenul înseamnă amintiri frumoase. Fă-ţi altele noi şi nu pierde timpul stând la coadă” se va derula, pentru al doilea an la rând, pe toată durata vacanţei de vară şi pentru orice destinaţie din ţară.

Astfel, clienţii care intră pe platforma www.cfrcalatori.ro şi achită valoarea biletului cu orice card MasterCard sau Maestro beneficiază automat de o reducere de 15% din preţul de la casa de bilete: 10% oferită de MasterCard, iar 5% din partea CFR Călători, valabil pentru toate plăţile online.

Discount-ul de 15% se acordă indiferent de banca emitentă a cardului, de valoarea iniţială a biletului sau de destinaţia din ţară. Reducerea suplimentară pentru plata cu cardurile MasterCard şi Maestro nu poate depăşi 600 de lei per tranzacţie.

Condiţia obligatorie pentru a putea beneficia de ofertă este înregistrarea pe site-ul www.cfrcalatori.ro, completarea formularului, alegerea destinaţiei şi finalizarea plăţii. Clientul va primi confirmarea pe mail, împreună cu variantă electronică a biletului.